Please rotate your device to Landscape Mode
The Mixing Room
Mercedez-Benz Arena
Shanghai, Kina
MANICA Architecture ledde utformningen av viktiga interiörer i Mercedes-Benz Arena,  Shanghai, Kina, inklusive den nya Music Club för AEG som kallas The Mixing Room.
 
Klubben är den främsta destinationen för mindre konserter i Shanghai. Med ett stort dansgolv, flera barer, VIP klubbar och lounger, kommer klubben att fungerar och drivas av AEG på ungefär samma sätt som Nokia Club i LA eller Indigo i London.
 
Lokalen ger den kinesiska publiken samma tekniska föresättningar för live framträdanden som är standard internationellt.
 
The Mixing Room har sittplatser för upp till 1.000 personer för intima, live underhållnings evenemang, och innehåller en bar och lounge med VIP anordningar, förstklassig akustik, belysning och ljudsystem.
 
De lägre nivåerna av klubben inkluderar områden med VIP bord och en öppen bar som betjänar det stora dansgolvet. Den övre VIP baren ger exklusiv service till VIP kunderna som sitter i arenans övre delen.
 
Designen är inspirerad av atmosfären djupt nere I en ocean, och som en pärla i havet, glimmar och skiner den i mörkret. Kännetecknet för projektet är ett glödande proscenium på scenen som lyses upp av färgade LED lampor.
NEXT PROJECT PREVIOUS PROJECT