Please rotate your device to Landscape Mode
Hertfordshire House
Internationell tävling
Hertfordshire, UK
Baserat på en berättelse om vatten krusningar som härrör från sjön, manifesterar detta hus som en serie av böjda volymer. Organiserat som en uppsättning av ljusa luftiga samverkande utrymmen som kommer att ge familjen en varm och glad hem.

Byggnaden är inte bara genereras av de möjligheter som denna spektakulära plats erbjuder det också fast förankrad i detta landskap.

Tillvägagångssättet och inträde till byggnaden är noggrant iscensatt för att skapa känslan av dramatik som vyerna avslöjas. Flytta från den yttre livsrum genom en serie av steg terrasser på vattnet.

Gentle ramper och ansåg organisationen av huset gör alla i familjen att njuta av den unika upplevelsen detta hem erbjuder.

Konstruktionen syftar till att kombinera både nytta och skönhet för att skapa ett hem är ansluten till naturen och förtjusande i bruk.
NEXT PROJECT PREVIOUS PROJECT